Úvod  -> Koncerty v Jihomoravském kraji  ->  Koncerty v Brně

SHEN YUN- Brno

Akce již proběhla!

14.05.2022

Akce již proběhla!

19:00

Janáčkovo divadlo Brno

Cena:2600,-

PRODEJ VSTUPENEK SHEN YUN- Brno -Janáčkovo divadlo Brno koupit vstupenku na SHEN YUN- Brno -Janáčkovo divadlo Brno Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce SHEN YUN- Brno

Prožijte krásu dávné Číny před komunismem


Shen Yun vás provede jedním z největších pokladů lidstva, pěti tisíci lety tradiční čínské kultury a příběhy dávné minulosti. Prozkoumáte dokonce i říše nad tímto viditelným světem. Shen Yun otevírá bránu do civilizace plné okouzlující krásy a inspirující moudrosti. Uvádí jednu z nejstarších uměleckých forem – klasický čínský tanec – spolu s inovativními multimediálními efekty a originálními orchestrálními skladbami.

„Je to obrovská síla, která může obejmout svět. ... je v tom obrovská naděje... je to skutečně dotek nebe.“
  —Daniel Herman, bývalý ministr kultury

Vstupte do světa, ve kterém filozofové a básníci hledali soulad s Taem, neboli s „Cestou“ vesmíru, kde dívky tančily s nadpozemským půvabem a generálové udatně bojovali, kde vznikaly nadčasové příběhy plné chrabrosti a ctnosti, kde se prolínalo nebeské s pozemským a kde se mohly odehrát i zázraky.


PŘÍBĚH SHEN YUNU
Navzdory neuvěřitelným překážkám
MNOZÍ UMĚLCI SHEN YUNU uprchli z Číny, kde stále dochází k perzekucím. Dnes, vedeni svojí vírou, poháněni svou pracovní morálkou a povzbuzeni svobodou, kterou našli v USA, vdechují tito prvotřídní umělci život bohaté kultuře, která byla za tyranie komunismu téměř ztracena. To, co vytvořili, nazývají média a kritici průkopnickým, nádherným, ukázkou dokonalosti, a dokonce zdrojem naděje.

„Opravdu mimořádný zážitek… Něco úžasného.“
— Vlatimil Harepes, baletní mistr


Další koncerty v Brně
SHEN YUN- Brno -Janáčkovo divadlo Brno
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?